Квартира в ЖК “Avalon”

Сучасний функціоналізм

Працюючи над цим проектом, ми були приємно здивовані нашими замовниками, які зважилися на рішучий крок – знести стіну, яка розділяла кухню та вітальню. Об’єднавши передпокій, вітальню та кухню, ми суттєво розширили простір і зробили його максимально функціональним. Як результат – простора кухня-студія.

Наступне завдання – створити затишну і комфортну спальну кімнату. У цьому нам допомогло приємне освітлення, пастельні кольори і текстиль. Вперше поглянувши на спальню, у вас може виникнути питання: “А де ж зберігати всі речі?”. Саме тому наші дизайнери використали кілька прихованих шаф, які просто “злилися” із стінами. Вони є непомітними, а отже приміщення виглядає досить просторим.

Останнє, над чим довелось трішки поміркувати – кімната для хлопця-підлітка. Найважливішим було не зробити інтер’єр занадто дитячим, чи занадто дорослим. У нас вийшов певний “мікс”: стильні ергономічні меблі з елементами коміксів Marvel. Як сказав майбутній хазяїн кімнати: “Із завданням ми впорались на всі 100500%”.

Надзвичайно цікаво працювати, коли перед тобою стоять конкретні завдання та цілі. Впевнені, що в цій квартирі пануватиме тепла атмосфера сімейного затишку, а відпочинок вдома стане приємним задоволенням.

Площа: 76,9 м²
К-сть кімнат: 2
Стиль: сучасний функціоналізм
Локація: Львів
Дизайн-студія: Cult of Design

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!