Квартира в ЖК “Avalon”

Сучасний функціоналізм для сучасної сім’ї

Реалізований проект двохкімнатної квартири у житловому комплексі “Avalon” став втіленням простоти та водночас неабиякої функціональності. Завдяки дизайн-студії “Cult of Design”, яка повністю працювала над втіленням цього проекту, від початку до кінця, на площі 77 квадратних метрів вдалось створити світлий та затишний простір для сучасної сім’ї. Ми робили чіткі креслення, займались плануванням та створювали повну візуалізацію інтер’єру, підбирали меблі та організовували всі ремонтні роботи.

Працюючи над цим проектом, замовники підтримали нашу ідею – знести стіну, яка розділяла кухню та вітальню, тому об’єднавши передпокій, вітальню та кухню, вдалось суттєво розширили простір і зробили його максимально функціональним та ергономічним. Як результат – простора кухня-студія. Зрештою, кухня вже давно перестала бути простором тільки для господині, тепер тут все частіше збирається вся сім’я та друзі. Відтак, об’єднавши кухню з вітальнею, господарі сміливо можуть запрошувати велику родину та друзів одночасно, а вдале стильне дизайнерське рішення справлятиме на гостей приємне враження, підкреслюючи гарний смак господарів. Дерево верхньої частини кухонного гарнітуру та обіднього столу, плитка з неординарними візерунками, зручні стільці та оригінальні люстри – все це вдало поєднує сучасні тенденції інтер’єру.

Наступним завданням було створити затишну і комфортну спальну кімнату. У цьому допомогло приємне рівномірне освітлення, пастельні кольори і текстиль, що створило особливу атмосферу. Поглянувши на спальню вперше, може виникнути запитання: “А куди поділась звична усім шафа і де зберігати всі речі?”. Та відповідь очевидна: дизайнери “Cult of Design” використали кілька прихованих шаф, які замаскували під колір стін. Такий дизайнерський хід дозволив візуально збільшити простір кімнати.

Останнє, над чим довелось поміркувати трішки більше – кімната для хлопця-підлітка. Важливо було не зробити інтер’єр занадто дитячим, чи занадто дорослим. Нам вдалось знайти “золоту середину”, і вийшов певний “мікс”: стильні ергономічні меблі з елементами відомих коміксів “Marvel”. Тут немає нічого зайвого, та водночас є все, що потрібно сучасному підлітку. Як сказав майбутній хазяїн кімнати: “Із завданням впорались на всі 100500%”.

Стиль сучасного функціоналізму дотриманий і у вбиральні та ванній кімнаті, які за площею не є великими, та це не стало на заваді дизайнерам нашої студії. Тут плитка на підлозі перегукується з тією, яку встановили на кухні, а спокійні відтінки сірого та білого – зі стінами у квартирі.

Відтак, конкретні цілі та завдання замовника максимально наблизили очікування до вражаючого результату вже реалізованого проекту. Та й працювати набагато цікавіше, коли чітко зрозуміло, чого від тебе очікують.
Впевнені, що в цій квартирі пануватиме тепла атмосфера сімейного затишку, а відпочинок вдома стане приємним задоволенням.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!